Bereidingswijze
Zorg dat de boter op kamertemperatuur is,
Mix de ingrediënten heel goed met een vork.
Mix de ingrediënten heel goed met een vork.
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
5 verschillende soorten kruidenboter
Ingrediënten
Basiskruidenboter
100 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur
Bosje bieslook fijngesneden
Bosje peterselie, fijngesneden
1 teentje knoflook, geperst
1 theelepel citroensap
1 theelepel zwarte peper
Ingrediënten Italiaanse kruidenboter
100 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur
Bosje basilicum fijngesneden
4 cherry tomaatjes, zonder de zaden, zeer fijngesneden
1 teentje knoflook, geperst
½ theelepel zwarte peper
Ingrediënten Engelse kruidenboter
100 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur
Bosje munt, fijngesneden
Geraspte schil, van 1 citroen.
1 theelepel citroensap
Knoflook kruidenboter
100 gram ongezouten roomboter
½ theelepel Worcestershire saus
3 teentjes knoflook, geschild en gepureerd
1 mespunt versgemalen witte peper
Provençaalse kruidenboter
100 gram ongezouten roomboter
1 theelepel verse tijmblaadjes, fijngesneden
1 theelepel rozemarijnblaadjes, fijngesneden
1 theelepel marjoleinblaadjes, fijngesneden
100 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur
Bosje bieslook fijngesneden
Bosje peterselie, fijngesneden
1 teentje knoflook, geperst
1 theelepel citroensap
1 theelepel zwarte peper
Ingrediënten Italiaanse kruidenboter
100 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur
Bosje basilicum fijngesneden
4 cherry tomaatjes, zonder de zaden, zeer fijngesneden
1 teentje knoflook, geperst
½ theelepel zwarte peper
Ingrediënten Engelse kruidenboter
100 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur
Bosje munt, fijngesneden
Geraspte schil, van 1 citroen.
1 theelepel citroensap
Knoflook kruidenboter
100 gram ongezouten roomboter
½ theelepel Worcestershire saus
3 teentjes knoflook, geschild en gepureerd
1 mespunt versgemalen witte peper
Provençaalse kruidenboter
100 gram ongezouten roomboter
1 theelepel verse tijmblaadjes, fijngesneden
1 theelepel rozemarijnblaadjes, fijngesneden
1 theelepel marjoleinblaadjes, fijngesneden
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1491881
Homepage ID
2160526
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht