Bereidingswijze
1 Week de rozijnen in de rum.
2 Scheid intussen de eieren. Roer de dooiers met de melk, 2 el honing, zout en zelfrijzende bloem tot een glad beslag. Laat dan een halfuur rusten.
3 Klop de eiwitten stijf en schep ze, met de rozijnen, voorzichtig door het beslag.
4 Verhit wat boter in een pannetje en bak er kleine pannenkoekjes in (telkens 1 el van het beslag). Hou ze warm onder aluminiumfolie.
5 Pel de banaan en snij ze in schuine plakken. Verdeel de pannenkoekjes en de plakjes banaan over de borden en bedruppel met wat honing. Bestrooi net voor het serveren met poedersuiker.
2 Scheid intussen de eieren. Roer de dooiers met de melk, 2 el honing, zout en zelfrijzende bloem tot een glad beslag. Laat dan een halfuur rusten.
3 Klop de eiwitten stijf en schep ze, met de rozijnen, voorzichtig door het beslag.
4 Verhit wat boter in een pannetje en bak er kleine pannenkoekjes in (telkens 1 el van het beslag). Hou ze warm onder aluminiumfolie.
5 Pel de banaan en snij ze in schuine plakken. Verdeel de pannenkoekjes en de plakjes banaan over de borden en bedruppel met wat honing. Bestrooi net voor het serveren met poedersuiker.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker en gemakkelijk
Ingrediënten
200 g zelfrijzende bloem
1 banaan
2 el rozijnen
vloeibare honing
poedersuiker
boter
2 eieren
20 ml bruine rum
300 ml melk
zoutsnuifje
1 banaan
2 el rozijnen
vloeibare honing
poedersuiker
boter
2 eieren
20 ml bruine rum
300 ml melk
zoutsnuifje
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1491867
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch