Bereidingswijze
Voorbereiding :
- Schil de aardperen, de koolrabi's en de zoete aardappelen en snij ze in schijfjes.
- Snij de sjalotten in kwarten.
- Snipper het knoflook fijn.
- Hak de hazelnoten fijn.
- Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn en tijm.
Bereiding (50 min)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
2 Leg de gesneden groenten in een ovenschaal. Besprenkel met de olijfolie, het knoflook en de blaadjes tijm en rozemarijn. Kruid met peper en zout. Zet ± 50 min. in de voorverwarmde oven.
3 Bestrooi de laatste 15 min. met de fijngehakte hazelnoten.
- Schil de aardperen, de koolrabi's en de zoete aardappelen en snij ze in schijfjes.
- Snij de sjalotten in kwarten.
- Snipper het knoflook fijn.
- Hak de hazelnoten fijn.
- Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn en tijm.
Bereiding (50 min)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
2 Leg de gesneden groenten in een ovenschaal. Besprenkel met de olijfolie, het knoflook en de blaadjes tijm en rozemarijn. Kruid met peper en zout. Zet ± 50 min. in de voorverwarmde oven.
3 Bestrooi de laatste 15 min. met de fijngehakte hazelnoten.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en lekker dit bijgerecht
Ingrediënten
300 g aardperen
300 g koolrabi's
2 takjes rozemarijn (vers)
2 takjes tijm (vers)
500 g zoete aardappelen
3 sjalotten
2 tenen knoflook
100 g hazelnoten
3 el olijfolie
peper
zout
300 g koolrabi's
2 takjes rozemarijn (vers)
2 takjes tijm (vers)
500 g zoete aardappelen
3 sjalotten
2 tenen knoflook
100 g hazelnoten
3 el olijfolie
peper
zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1491845
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
colruyt
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch