Witloofkroketjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/29/2022 - 09:58
Bereidingswijze
-Snijd het witloof zeer fijn. Stoof aan in een klontje boter en kruid af met peper en zout. Laat achteraf een beetje uitlekken.
-Hak de noten fijn.
-Meng het witloof met het gehakt, de rozijnen en de notenmengeling. Voeg een ei toe en kruid met peper en zout.
-Maak balletjes of worstjes van de mengeling.
-Doe de bloem, een losgeklopt ei en de panko elk in een kommetje of diep bord en zet ze naast elkaar.
-Wentel de balletjes of worstjes in de bloem, dan in ei en dan in de panko.
-Bak af in de frituur op 160°c.
Afbeelding
Witloofkroketjes
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
 Een heerlijk en origineel warm hapje waarmee je iedereen zult verrassen! 
Ingrediënten
3 stronken witloof
300 g gehakt
2 el rozijnen
peper
zout
2 eieren
200 g paneermeel
30 g bloem
boter
1 el notenmengeling
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1491819
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
lekker van bij ons
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester