Bereidingswijze
1. Blancheer de broccolirijst kort en laat die afkoelen.
2. Snijd de rode kool en bosui fijn.
3. Begin nu met het opbouwen van de poké bowl, leg hiervoor eerst een laag broccolirijst in het bakje. Leg hier de gesneden groenten op.
4. Pluk de makreelfilet uit elkaar en leg deze net als de cocktailgarnalen op de broccolirijst.
5. Maak de poké bowl af met een schep Bieze Deli Romige Basissaus Rauwkost en kruimel er wat zeewierchips overheen.
2. Snijd de rode kool en bosui fijn.
3. Begin nu met het opbouwen van de poké bowl, leg hiervoor eerst een laag broccolirijst in het bakje. Leg hier de gesneden groenten op.
4. Pluk de makreelfilet uit elkaar en leg deze net als de cocktailgarnalen op de broccolirijst.
5. Maak de poké bowl af met een schep Bieze Deli Romige Basissaus Rauwkost en kruimel er wat zeewierchips overheen.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk receptuur met onze Bieze Deli Romige Basissaus Rauwkost en veel verse groenten. Afgemaakt met makreel en garnalen!
Ingrediënten
1 ijsschep Bieze Deli Romige Basissaus Rauwkost
Broccolirijst
Gerookte makreel
Cocktailgarnalen
Rode kool
Sojabonen
Bosui
Zeewierchips
Broccolirijst
Gerookte makreel
Cocktailgarnalen
Rode kool
Sojabonen
Bosui
Zeewierchips
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1491801
Homepage ID
3035555
Teller
0
Bron
https://www.epos-specerijen.nl/nl_NL/blog/item/low-carb-poke-bowl-2581/
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht