Bereidingswijze
1. Besmeer de maïskolven met olie en grill in een grillpan of op de BBQ.
2. Verhit 1 el olie in een pan en bak de baby maïs bruin. Voeg een snufje zout toe.
3. Laat de maïskorrels uitlekken.
4. Verdeel de veldsla op een groot bord en voeg de maïskorrels, geroosterde maïs, baby maïs en popcorn toe.
5. Snijd de gegrilde maïskolven in stukken en verdeel deze samen met de Komkommer rauwkost over de salade.
2. Verhit 1 el olie in een pan en bak de baby maïs bruin. Voeg een snufje zout toe.
3. Laat de maïskorrels uitlekken.
4. Verdeel de veldsla op een groot bord en voeg de maïskorrels, geroosterde maïs, baby maïs en popcorn toe.
5. Snijd de gegrilde maïskolven in stukken en verdeel deze samen met de Komkommer rauwkost over de salade.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vijf dubbele maissalade met Komkommer rauwkost.
Ingrediënten
2 maïskolven
3 el olijfolie
100 gr baby maïs
Snufje zout
140 gr maïskorrels, in blik
85 gr veldsla
45 gr geroosterde mais
100 gr popcorn zout
4 el Bieze Komkommer rauwkost
3 el olijfolie
100 gr baby maïs
Snufje zout
140 gr maïskorrels, in blik
85 gr veldsla
45 gr geroosterde mais
100 gr popcorn zout
4 el Bieze Komkommer rauwkost
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1491797
Homepage ID
3035555
Teller
0
Bron
https://www.bieze.nl/vijfdubbele-maissalade-komkommer
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch