Flammenküchen met season

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/28/2022 - 10:25
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 220 ͦºC.
2. Rol het flammkuchen deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat*.
3. Snijd de rode ui in halve ringen.
4. Meng de roomkaas met de geraspte kaas en rode ui. Besmeer het deeg met dit mengel.
5. Bak de bodem in 15 min. goudbruin en krokant in het midden van de oven.
6. Kook ondertussen de gele biet in 10 min. gaar. Snijd in plakken en snijd hier mooie rondjes uit.
7. Beleg de flammkuchenbodem met de Season rauwkost en breng op smaak met zout en peper. Leg hier overheen de rucola, gele biet en truffelaardappel chips.
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Flammenküchen met season rauwkost van Bieze 
Ingrediënten
1 rol flammkuchendeeg
1/2 rode ui
100 gr roomkaas
50 gr geraspte kaas, jong
1 gele biet
250 gr Bieze Season rauwkost
Zout en peper
40 gr rucola
30 gr truffelaardappel chips
Leuke tips
Vaak zit er al een bakpapiertje onder de rol deeg. Die kun je er onder laten zitten, dan heb je geen extra bakpapier nodig.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1491793
Homepage ID
3035555
Teller
0
Bron
https://www.bieze.nl/flammenkuchen-met-season
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
Profrecepten