Bereidingswijze
-Snipper het knoflook en de uien fijn.
-Verdeel de broccoli's in kleine roosjes. Verwijder de takjes en snij in blokjes.
-Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.
-Breek de peultjes in 2.
- Verhit de helft van de bakolie in een braadpan en bak de diepgevroren quornstukjes 10 à 15 min. op een hevig vuur. Kruid met peper en zout.
- Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok of een kookpot en bak het knoflook en de uien glazig.
- Voeg de wokgroenten toe, overgiet met de bouillon en roerbak nog 20 à 30 min. Breng op smaak met de sojasaus, peper en zout.
- Breek intussen de noedels en kook ze in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-Meng de quorn met de groenten en de noedels.
-Verdeel de broccoli's in kleine roosjes. Verwijder de takjes en snij in blokjes.
-Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.
-Breek de peultjes in 2.
- Verhit de helft van de bakolie in een braadpan en bak de diepgevroren quornstukjes 10 à 15 min. op een hevig vuur. Kruid met peper en zout.
- Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok of een kookpot en bak het knoflook en de uien glazig.
- Voeg de wokgroenten toe, overgiet met de bouillon en roerbak nog 20 à 30 min. Breng op smaak met de sojasaus, peper en zout.
- Breek intussen de noedels en kook ze in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-Meng de quorn met de groenten en de noedels.
Afbeelding
Aantal personen
20.00
Vertel iets leuks over dit recept
dit lekkere veggie recept voor 20 personen is binnen het uur klaar
Ingrediënten
2 kg quornstukjes (diepvries)
4 broccoli's
4 rode paprika's
500 g sojascheuten
400 g peultjes
4 rode uien
4 tenen knoflook
1,5 kg Chinese eiermie (noedels)
5 dl kippenbouillon 10 blokjes opgelost in 5 dl heet water
1 dl oosterse bakolie
1 dl sojasaus
peper en zout
4 broccoli's
4 rode paprika's
500 g sojascheuten
400 g peultjes
4 rode uien
4 tenen knoflook
1,5 kg Chinese eiermie (noedels)
5 dl kippenbouillon 10 blokjes opgelost in 5 dl heet water
1 dl oosterse bakolie
1 dl sojasaus
peper en zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491787
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
colruyt
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht