Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwarm de olie in een pan en fruit de uisnippers zachtjes glazig. Voeg de plakjes champignons toe en bak deze enkele minuten mee. Voeg de blokjes spinazie toe en roer alles goed door. Breng dit alles over in een licht ingevette ovenschaal. Leg er de vis bovenop en bestrooi met peper en zout naar smaak.
Zet voor ( afhankelijk van de dikte van de vis ) 15-20 minuten in het midden van de oven. Kook ondertussen de rijst gaar volgens de beschrijving op de verpakking. Serveer het vispotje met de rijst. Eet smakelijk .
Zet voor ( afhankelijk van de dikte van de vis ) 15-20 minuten in het midden van de oven. Kook ondertussen de rijst gaar volgens de beschrijving op de verpakking. Serveer het vispotje met de rijst. Eet smakelijk .
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit eenvoudige gerecht staat in no time dampend voor je neus en is nog bijzonder smaakvol ook. Dat vonden wij in elk geval. Heerlijk en snel na een lange werkdag.
Ingrediënten
2 stuks kabeljauwfilet van 150 gram
1 el olijfolie + extra om in te vetten
1 ui gesnipperd
250 gram ( Kastanje) champignons schoon in plakjes
1 pak Iglo spinazie à la Boursin deelblokjes
120 gram rijst naar keuze
1 el olijfolie + extra om in te vetten
1 ui gesnipperd
250 gram ( Kastanje) champignons schoon in plakjes
1 pak Iglo spinazie à la Boursin deelblokjes
120 gram rijst naar keuze
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschaal, pan, snijplank en mes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491783
Homepage ID
2796273
Teller
0
Bron
Uit het boekje : Koken met spinazie . Lekker en snel.
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht