Bereidingswijze
-Meng in een grote kom de maïschips, tacokruiden, ui en ei. Verkruimel het rundvlees over het mengsel en meng goed. Vorm in zes burgers
-Grill, afgedekt, op middelhoog vuur of rooster 7 à 8 minuten aan elke kant of tot een thermometer 160° aangeeft.
-Beleg elke burger met een plakje kaas; verwarm tot de kaas begint te smelten.
-Serveer op broodjes met sla, tomaat en eventueel salsa.
-Grill, afgedekt, op middelhoog vuur of rooster 7 à 8 minuten aan elke kant of tot een thermometer 160° aangeeft.
-Beleg elke burger met een plakje kaas; verwarm tot de kaas begint te smelten.
-Serveer op broodjes met sla, tomaat en eventueel salsa.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Taco Burgers uit Amerika
Ingrediënten
150 g fijngemalen maïschips
taco kruiden
1 eetlepel gedroogde fijngehakte ui
1 groot ei, licht geklopt
750 g rundergehakt
6 plakjes cheddar kaas
Burger broodjes
Sla blaadjes
Plakjes tomaat
Salsa, optioneel
taco kruiden
1 eetlepel gedroogde fijngehakte ui
1 groot ei, licht geklopt
750 g rundergehakt
6 plakjes cheddar kaas
Burger broodjes
Sla blaadjes
Plakjes tomaat
Salsa, optioneel
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491739
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
American Recipes
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht