Pindakaas-Banaan cupcake

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/23/2022 - 10:29
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 180 graden
Plaats de papieren cupcake vormpjes in de muffinbakvorm
Mix de suiker en boter in de keukenmachine
Voeg de eieren 1 voor 1 toe en mix alles tot een luchtig mengsel
Spatel de zelfrijzend bakmeel door het mengsel tot een glad beslag
Snijd de bananen in kleine stukjes
Voeg de bananen en pindakaas toe aan het mengsel en roer alles goed door elkaar
Vul de papieren cupcake vormpjes voor ¾ met het beslag
Bak de cupcake in ongeveer 20 tot 30 minuten gaar en goudbruin
Laat de cupcake goed afkoelen voor dat je ze gaat serveren
Verdeel de pindakaas als toefje over de cupcake
Plaats de plakjes banaan op de toefjes pindakaas
Afbeelding
Pindakaas-Banaan cupcake
Aantal personen
15.00
Aantal stuks
15.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke verrassende cupcake om de week mee te beginnen.
De cupcakes zijn makkelijk te maken samen met de kleine chefs.
Ingrediënten
150 gram boter op kamertemperatuur
150 gram fijne kristal suiker
3 eieren 150 gram zelfrijzend bakmeel
3 bananen + 15 plakken banaan voor de topping
80 gram pindakaas + 150 gram voor de topping
Hulpmiddelen & keukengerei
Muffinbakvorm
12 papieren cupcake vormpjes
Keukenmachine
Spatel
Leuke tips
Prik met een saté prikker in het midden van de cupcake, als de saté prikker schoon uit de cupcake komt dan is de cupcake gaar
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1491735
Homepage ID
3024189
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
Tassiesfoodfavorites