Banchan : KOREAANSE SPINAZIESALADE
''SIGEUMCHI NAMUL'' (시금치나물)

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/22/2022 - 10:17
Bereidingswijze
-Vul een pan met water en breng het aan de kook met 1 eetlepel zeezout. Als het water kookt, voeg de po choi toe, blancheer ze gedurende 1 à 2 minuten tot ze beetgaar zijn. Spoel ze goed af met koud water en knijp voorzichtig het overige water eruit. Snijd ze in stukken van 5 cm en zet ze opzij voor later gebruik.
-Meng het knoflook, de lente-uien, de sojasaus en de sesamolie in een kom. Voeg de saus toe aan de po choi en meng alles goed door elkaar. Besprenkel de groente met de geroosterde sesamzaden.
Afbeelding
Banchan  :  KOREAANSE SPINAZIESALADE 
''SIGEUMCHI NAMUL'' (시금치나물)
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Banchan zijn Koreaanse bijgerechten, waarvan kimchi misschien wel de bekendste is. Er zijn natuurlijk nog veel andere banchan; wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet! 
Ingrediënten
500g po choi (Chinese spinazie)*
2 tenen knoflook (snijd ze fijn)*
1 lente-ui (snijd ze fijn)*
1 tl grof zeezout*
1½ el sojasaus*
1 ½ el sesamolie*
1 ½ el sesamzaden*

* Verkrijgbaar bij Amazing Oriental
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Koreaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1491723
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
amazing oriental
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester