Bereidingswijze
-Vul een pan met water en breng het aan de kook met 1 eetlepel grof zeezout.
-Als het water kookt, voeg de taugé toe, blancheer het gedurende 1 tot 2 minuten tot het beetgaar is.
-Doe het vervolgens in een kom met ijskoud water voor het behouden van de knapperigheid.
-Laat de taugé goed uitlekken.
-Doe de taugé in een kom en vermeng het vervolgens met het knoflook, de lente- ui, de geroosterde sesamzaden en de sesamolie.
-Als het water kookt, voeg de taugé toe, blancheer het gedurende 1 tot 2 minuten tot het beetgaar is.
-Doe het vervolgens in een kom met ijskoud water voor het behouden van de knapperigheid.
-Laat de taugé goed uitlekken.
-Doe de taugé in een kom en vermeng het vervolgens met het knoflook, de lente- ui, de geroosterde sesamzaden en de sesamolie.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Banchan zijn Koreaanse bijgerechten, waarvan kimchi misschien wel de bekendste is. Er zijn natuurlijk nog veel andere banchan; wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet!
Ingrediënten
350g taugé*
1 tl grof zeezout*
1 lente-ui (fijngesneden)*
1 tl knoflook (fijngesneden)*
1 tl geroosterde sesamzaden*
1 el sesamolie*
½ tl grof zeezout (naar smaak toevoegen)*
1 tl grof zeezout*
1 lente-ui (fijngesneden)*
1 tl knoflook (fijngesneden)*
1 tl geroosterde sesamzaden*
1 el sesamolie*
½ tl grof zeezout (naar smaak toevoegen)*
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Koreaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1491719
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
amazing Oriental
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch