Bereidingswijze
1 Maak de champignons schoon en snij in plakjes. Spoel de paksoi en snij in fijne reepjes. Spoel de lente-uitjes en snipper in ringen.
2 Verwarm de misopasta, de mirin en de bouillon in een grote kookpot en roer goed los. Breng aan de kook en voeg de noedels en paddenstoelen toe. Laat 3 Ć 4 minuten meewarmen.
3 Bestrooi de gerookte makreel royaal met peper en breek in stukken.
4 Schep de soep in kommen, werk af met makreel, paksoi en lente-ui.
2 Verwarm de misopasta, de mirin en de bouillon in een grote kookpot en roer goed los. Breng aan de kook en voeg de noedels en paddenstoelen toe. Laat 3 Ć 4 minuten meewarmen.
3 Bestrooi de gerookte makreel royaal met peper en breek in stukken.
4 Schep de soep in kommen, werk af met makreel, paksoi en lente-ui.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere aziatische maaltijdsoep
Ingrediƫnten
2 gerookte makreelfilets
250 g champignon (in partjes)
1 paksoi
4 lente-uien
2 el misopasta
4 el mirin
1,25 L groentebouillon
250 g rijstnoedels
peper
250 g champignon (in partjes)
1 paksoi
4 lente-uien
2 el misopasta
4 el mirin
1,25 L groentebouillon
250 g rijstnoedels
peper
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491711
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht