Bereidingswijze
- Snij elke chipolata in 4 gelijke stukken.
- Verwijder de harde kern uit de wittekool en
snipper de rest heel fijn.
- Snij de champignons in 4.
- Meng de room en de pesto goed door elkaar.
- Los het halve bouillonblokje op in 2,5 dl heet water.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bereiding :
1 Bestrijk een diepe bakplaat of braadslede met de olijfolie en verdeel er de wittekool en de gnocchi over.
2 Giet er de pestoroom en de groentebouillon over en kruid met peper. Meng goed.
3 Verdeel er de champignons over en bestrooi met de geraspte kaas.
4 Schik er de stukken chipolata op en zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
- Verwijder de harde kern uit de wittekool en
snipper de rest heel fijn.
- Snij de champignons in 4.
- Meng de room en de pesto goed door elkaar.
- Los het halve bouillonblokje op in 2,5 dl heet water.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bereiding :
1 Bestrijk een diepe bakplaat of braadslede met de olijfolie en verdeel er de wittekool en de gnocchi over.
2 Giet er de pestoroom en de groentebouillon over en kruid met peper. Meng goed.
3 Verdeel er de champignons over en bestrooi met de geraspte kaas.
4 Schik er de stukken chipolata op en zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk te bereiden en erg lekker
Ingrediënten
350 g chipolataworsten
1/2 wittekool
250 g champignons
500 g aardappelgnocchi (versmarkt)
2 ,5 dl lichte room
75 g geraspte kaas
2 el pesto siciliano (bokaal)
1 el olijfolie
1/1 blokje groentebouillon
zwarte peper (molen)
1/2 wittekool
250 g champignons
500 g aardappelgnocchi (versmarkt)
2 ,5 dl lichte room
75 g geraspte kaas
2 el pesto siciliano (bokaal)
1 el olijfolie
1/1 blokje groentebouillon
zwarte peper (molen)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
1491701
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
colruyt
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht