Bereidingswijze
1 Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook aan.
2 Snijd de pancetta en paddenstoelen in kleine stukjes en voeg deze toe aan de pan met knoflook en ui.
3 Voeg het water, de room en crème fraîche toe aan de pan en breng aan de kook. Voeg vervolgens de spaghetti toe. Kook de pasta gaar volgens de bereidingstijd op de verpakking.
4 Halveer ondertussen de cherrytomaten en voeg deze samen met de Parmezaanse kaas toe aan de spaghetti.
5 Snijd de peterselie fijn. Breng de pasta op smaak met peper en zout en serveer met verse peterselie.
2 Snijd de pancetta en paddenstoelen in kleine stukjes en voeg deze toe aan de pan met knoflook en ui.
3 Voeg het water, de room en crème fraîche toe aan de pan en breng aan de kook. Voeg vervolgens de spaghetti toe. Kook de pasta gaar volgens de bereidingstijd op de verpakking.
4 Halveer ondertussen de cherrytomaten en voeg deze samen met de Parmezaanse kaas toe aan de spaghetti.
5 Snijd de peterselie fijn. Breng de pasta op smaak met peper en zout en serveer met verse peterselie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Snel en lekker!
Ingrediënten
2 uien
2 teentjes knoflook
2 el olijfolie
250 gr pancetta
400 gr bospaddenstoelen
100 ml water
400 ml kookroom
4 el crème fraîche
200 gr verse spaghetti
250 gr cherrytomaten
100 gr Parmezaanse kaas
Peper en zout
2 takje peterselie
2 teentjes knoflook
2 el olijfolie
250 gr pancetta
400 gr bospaddenstoelen
100 ml water
400 ml kookroom
4 el crème fraîche
200 gr verse spaghetti
250 gr cherrytomaten
100 gr Parmezaanse kaas
Peper en zout
2 takje peterselie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491699
Homepage ID
2022689
Teller
0
Bron
Eatertainment
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht