Bereidingswijze
Verwarm de spinazie à la crème volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verhit 5 minuten voor het einde van de bereidingstijd van de spinazie de olie in een pannetje en fruit op matig vuur de ui, knoflook , de tomaten en de Provençaalse kruiden. Roer geregeld door en voeg peper en zout naar smaak toe.
Schep de spinazie, olijven en de basilicum door het tomatenmengsel . Meng nogmaals alles goed door en serveer meteen.
Schep de spinazie, olijven en de basilicum door het tomatenmengsel . Meng nogmaals alles goed door en serveer meteen.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Het boekje waaruit ik dit gerecht gemaakt heb , kon ik ooit lang geleden eens gratis ophalen( bij Bruna) via een bon bij de aankoop van een pak Iglo spinazie. Manlief is niet zo'n fan van spinazie, vandaar dat ik eens iets geheel anders wilde proberen. En..... dit was een schot in de roos, deze mag met veel smaak vaker op tafel komen. Hij blij, ik blij.
Ingrediënten
1 pak diepvries spinazie à la crème 400 gr deelblokjes
½ el olijfolie
1 ui gesnipperd
1 teentje knoflook gesnipperd
2 tomaten in stukken
½ tl Provençaalse kruiden
peper en zout naar smaak
1 el olijven zonder pit naar keuze
klein handje basilicum klein gesneden
½ el olijfolie
1 ui gesnipperd
1 teentje knoflook gesnipperd
2 tomaten in stukken
½ tl Provençaalse kruiden
peper en zout naar smaak
1 el olijven zonder pit naar keuze
klein handje basilicum klein gesneden
Hulpmiddelen & keukengerei
pan, snijplank en mes
Leuke tips
Ik heb de spinazie met allesbinder lichtjes gebonden. Lekker klassiek met gebakken aardappeltjes en een stukje gebakken vis.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Mediterraan
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1491691
Homepage ID
2796273
Teller
0
Bron
Uit boekje : " Koken met spinazie " Lekker en snel . eigen tekst en foto's
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch