Bereidingswijze
-Doe het bakmeel en de misopasta in een kom. Voeg al roerend met een garde 150 ml water toe. Roer tot een glad beslag.
-Voeg de eieren toe en roer glad.
-Snijd de bosui in ringetjes. Voeg de witte en lichtgroene ringetjes toe aan het beslag, samen met de witte kool.
-Snijd de champignons in plakjes.
-Verhit in een wok 1 el olie en roerbak de champignons 5 min. op hoog vuur. Verhit in 2 koekenpannen elk een ½ el olie en schep in elke pan ¼ van het beslag. Bak de pannenkoeken in 5-6 min. gaar. Keer halverwege. Bak zo nog 2 pannenkoeken.
-Leg de pannenkoeken op 4 borden en verdeel er de gebakken champignons over. Verdeel de edamame mix over de pannenkoeken, samen met de sushigember en de rest van de bosuiringetjes.
-Besprenkel de pannenkoeken met de sriracha.
-Maak de mayonaise wat dunner door er 2 tl water door te mengen. Besprenkel er de pannenkoeken mee en serveer.
-Voeg de eieren toe en roer glad.
-Snijd de bosui in ringetjes. Voeg de witte en lichtgroene ringetjes toe aan het beslag, samen met de witte kool.
-Snijd de champignons in plakjes.
-Verhit in een wok 1 el olie en roerbak de champignons 5 min. op hoog vuur. Verhit in 2 koekenpannen elk een ½ el olie en schep in elke pan ¼ van het beslag. Bak de pannenkoeken in 5-6 min. gaar. Keer halverwege. Bak zo nog 2 pannenkoeken.
-Leg de pannenkoeken op 4 borden en verdeel er de gebakken champignons over. Verdeel de edamame mix over de pannenkoeken, samen met de sushigember en de rest van de bosuiringetjes.
-Besprenkel de pannenkoeken met de sriracha.
-Maak de mayonaise wat dunner door er 2 tl water door te mengen. Besprenkel er de pannenkoeken mee en serveer.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ga je witte kool klaarmaken en ben je op zoek naar een lekker recept? Deze Japanse witte kool-pannenkoeken met champignons zijn hemels lekker!
Ingrediënten
150 g zelfrijzend bakmeel
50 g misopasta (bakje à 300 g , Saitaku)
4 eieren
300 g gesneden witte kool
0,5 bosje bosui
250 g kastanjechampignons
3 el zonnebloemolie
4 el gezouten edamame mix
2 el sushigember (Saitaku)
1 el smokey sriracha hot chilli sauce
2 el mayonaise
50 g misopasta (bakje à 300 g , Saitaku)
4 eieren
300 g gesneden witte kool
0,5 bosje bosui
250 g kastanjechampignons
3 el zonnebloemolie
4 el gezouten edamame mix
2 el sushigember (Saitaku)
1 el smokey sriracha hot chilli sauce
2 el mayonaise
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Japans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491669
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
jumbo
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch