Bereidingswijze
- bak het rundergehakt rul.
- Voeg de ui toe en bak 2 minuten.
- Voeg de overige ingrediƫnten toe en breng aan de kook. Laat sudderen.
- Laat 45 minuten sudderen, af en toe roeren. Voeg indien nodig meer water toe.
- Voeg de ui toe en bak 2 minuten.
- Voeg de overige ingrediƫnten toe en breng aan de kook. Laat sudderen.
- Laat 45 minuten sudderen, af en toe roeren. Voeg indien nodig meer water toe.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Tex-Mex Koolsoep zit vol met rundergehakt, tomaten en taco-kruiden. Het is een gezonde, vullende maaltijd die perfect is voor koeler weer.
Ingrediƫnten
750 g rundergehakt
1 middelgrote ui, gesnipperd
1 pakje tacokruiden
1 kleine groene kool, in stukjes gesneden
1/2 L runderbouillon
2 blikken tomaten
1/2 theelepel zwarte peper
3 kopjes water
1 middelgrote ui, gesnipperd
1 pakje tacokruiden
1 kleine groene kool, in stukjes gesneden
1/2 L runderbouillon
2 blikken tomaten
1/2 theelepel zwarte peper
3 kopjes water
Leuke tips
Optioneel - voeg een blik gespoelde en uitgelekte kidneybonen toe.
Gebruik "Hot" taco-kruiden om pittig te maken en serveer met Cholulu Hot Sauce of tabasco
Gebruik "Hot" taco-kruiden om pittig te maken en serveer met Cholulu Hot Sauce of tabasco
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1491649
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Spicy Southern Kitchen
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht