Geroosterde groenten met gnocchi

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/18/2022 - 10:37
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 200 ?C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Doe de spinazie en knoflook in een hoge beker. Voeg de olie en azijn toe. Breng op smaak en maal fijn met een staafmixer. Doe de gnocchi in een kom. Schenk er de spinazieolie bij en schep om.
Snijd de bloemkool in roosjes. Snijd de rode bieten in parten. Verdeel de bloemkool, biet en gnocchi met de spinazieolie over de bakplaat. Giet de kappertjes af en strooi over de gnocchi en groenten. Leg er de takjes rozemarijn op en bak in 30 min. in de oven gaar. Schep halverwege de baktijd om.
Haal de bakplaat uit de oven, verwijder de rozemarijn en verdeel het gerecht over 4 borden.
Afbeelding
Geroosterde groenten met gnocchi
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker & makkelijk: een traybake vol met lekkere en gezonde ingrediƫnten.
Ingrediƫnten
100 g gewassen babyspinazie
1 teen knoflook
50 ml olijfolie
500 g gnocchi
1 bloemkool
500 g rode bieten
100 g kappertjes
7.5 g rozemarijn
1 el azijn
Hulpmiddelen & keukengerei
1 bakpapier
Leuke tips
Tip! schep eventueel voor extra smaak samen met de spinazieolie 80 g geraspte Parmezaanse kaas door de gnocchi
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491639
Homepage ID
2796575
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
jumbosupermarkten