Bereidingswijze
Verhit wat olie in de wok en fruit de ui met de knoflook in enkele minuten zachtjes glazig. Rul het gehakt circa 5 minuten mee. Voeg de paksoi toe en roerbak circa 3 minuten mee.
Voeg sojasaus, soja boontjes, gembersiroop en de tomatenblokjes toe en laat deze saus 8 minuten zachtjes pruttelen. Kook ondertussen de spaghetti volgens de beschrijving op de verpakking gaar.
Serveer de spaghetti met de saus en garneer met blaadjes basilicum en sesamzaadjes.
Voeg sojasaus, soja boontjes, gembersiroop en de tomatenblokjes toe en laat deze saus 8 minuten zachtjes pruttelen. Kook ondertussen de spaghetti volgens de beschrijving op de verpakking gaar.
Serveer de spaghetti met de saus en garneer met blaadjes basilicum en sesamzaadjes.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Twee keukens....... Italië en Azië met typerende ingrediënten, die elkaar treffen in dit overheerlijke fusion gerecht. Nét even anders door de combinatie van sojasaus, soja boontjes, sesamzaad en basilicum. Een gerecht om eens heerlijk anders van te smullen. Jammer, dat er bij de ingrediënten niet vermeld stond hoeveel soja boontjes er moesten worden toegevoegd. Ik heb een mini blikje van ( uitlek gewicht 65 gram) toegevoegd.
Ingrediënten
1 middelgrote ui gesnipperd
1 teen knoflook gesnipperd
200 gram rundergehakt
1 kleine paksoi schoon en in stukjes gesneden
2 el sojasaus
1 dessertlepel gembersiroop
1 blik tomatenblokjes
120 gram spaghetti
1 el sesamzaad geroosterd in droge koekenpan
klein blikje soja boontjes
Hulpmiddelen & keukengerei
pan, snijplank en mes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Fusion
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491621
Homepage ID
2796273
Teller
0
Bron
Proef het Zuiden eigen tekst en foto's en kleine aanpassing.
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht