Bereidingswijze
* Snij de ui in halve ringen en pers de knoflook. Rasp de citroen.
* Bak de ui met de knoflook in een pan tot glazig. Voeg daarna beetje voor beetje de spinazie toe, totdat deze compleet geslinkt is.
* In de tussentijd bereid de risotto zoals op de verpakking.
* Meng de geitenkaas roerend door het spinazie mengsel, totdat de kaas gesmolten is.
* Voeg de risotto met 2 lepels kookvocht en geraspte citroen toe aan het mengsel. Breng het goedje op smaak met peper en zout.
* Serveer de risotto in diepe borden met gerapte Parmezaanse kaas erop.
* Bak de ui met de knoflook in een pan tot glazig. Voeg daarna beetje voor beetje de spinazie toe, totdat deze compleet geslinkt is.
* In de tussentijd bereid de risotto zoals op de verpakking.
* Meng de geitenkaas roerend door het spinazie mengsel, totdat de kaas gesmolten is.
* Voeg de risotto met 2 lepels kookvocht en geraspte citroen toe aan het mengsel. Breng het goedje op smaak met peper en zout.
* Serveer de risotto in diepe borden met gerapte Parmezaanse kaas erop.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ongeveer 320 calorieen p.p. Afhankelijk hoeveel parmezaanse kaas je erop rasp.
Ingrediƫnten
1 ui, 1 zak spinazie, 125 gr. pakje geitenkaas (dat kan smelten), Parmezaanse kaas, 1 citroen, risotto, 1 teen knoflook
Hulpmiddelen & keukengerei
Knoflookpers, rasp, koekenpan, pan
Leuke tips
Het is ook erg lekker, om er kip in te doen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491617
Homepage ID
2847031
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Vegetarisch