Stampot spinazie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/16/2022 - 20:18
Bereidingswijze
* Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook deze gaar (dat je makkelijk met een vork kan doorprikken zonder kracht te zetten).

* Bak in de tussentijd de worstjes. Snij de uien in halve ringen en de champignons in plakjes. Roerbak de ui, en champignons met de worst ca. 5 min mee.

* Voeg als laatste de spinazie in delen mee, tot alles geslonken is.

* Als de aardappelen gaar zijn voeg de melk en kruiden toe en stamp alles goed door elkaar tot een bijna glad mengsel. Roer vervolgens de pan mengsel erdoor door.
Afbeelding
Stampot spinazie
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
433 calorien p.p
Je kan het vegatarisch maken door de worstjes te vervangen met eieren (4 stuks)
Ingrediƫnten
1 zakje Verstegen mix voor stamppot spinazie (14 g), 1 kg kruimige aardappelen, 2 rode uien, 250 gr. champignons, 1 zak verse spinazie, 50 ml halfvolle melk, 250 gr. runder worstjes
Hulpmiddelen & keukengerei
Stamper, pan, koekenpan
Leuke tips
Je kan tijd besparen, door verse aardappelen te vervangen met aardappelpuree. Het smaakt alleen wel minder lekker.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491611
Homepage ID
2847031
Teller
0
Bron
Jumbo
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Author Image
KawaiiCute