Bereidingswijze
verwarm de boter tot licht bruin en voeg de kruiden toe , roer goed door.
bak vervolgens de kip rollade kort op hoog vuur en neem uit en bewaar even in het folie.
roer nogmaals alles in de pan goed door .
besmeer vervolgens de bollen aan de binnenkant met de piccalliy , en beleg met het vlees , bedek met wat tauge en vervolgens lepel je daar ruim de jus over.
bak vervolgens de kip rollade kort op hoog vuur en neem uit en bewaar even in het folie.
roer nogmaals alles in de pan goed door .
besmeer vervolgens de bollen aan de binnenkant met de piccalliy , en beleg met het vlees , bedek met wat tauge en vervolgens lepel je daar ruim de jus over.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Met dit saaie weer had ik wel trek in een broodje, soort warm vlees maar dan met kip.
Eigenlijk is het geen recept maar gewoon een lekkere combi van dingen, soort sloppy joe maar dan zonder de joe.
Eigenlijk is het geen recept maar gewoon een lekkere combi van dingen, soort sloppy joe maar dan zonder de joe.
Ingrediënten
2 italiaanse bollen
250 gr, dun gesneden gebraden kipfilet , ik had indisch maar bij de tips staan tips voor shoarma variant.
flinke scheut braadboter.
2 tl kerrie poeder.
1 tl worchestersaus
1 tl soya saus
2 el. picallily
tauge ( geblancheerd )
250 gr, dun gesneden gebraden kipfilet , ik had indisch maar bij de tips staan tips voor shoarma variant.
flinke scheut braadboter.
2 tl kerrie poeder.
1 tl worchestersaus
1 tl soya saus
2 el. picallily
tauge ( geblancheerd )
Hulpmiddelen & keukengerei
hoge braadpan
zilverfolie
zilverfolie
Leuke tips
bij shoarma kip rollade is de procedure het zelfde , alleen voeg je bij de jus nu 2 tl chiaracha toe en een tl knoflookpoeder.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1491583
Homepage ID
2289241
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht