Bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 230°C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de paprika schoon en snij in stukjes. Rooster de komijnzaadjes in een pan met olie. Voeg de knoflook, paprika en ui toe en laat 5 minuten stoven.
2 Voeg de tomatenblokjes toe en maak met een houten lepel 4 holtes in de pan. Breek in elke holte een ei. zet de pan in de oven en laat 7 à 8 minuten stollen.
3 Verbrokkel er de feta over en werk af met koriander.
2 Voeg de tomatenblokjes toe en maak met een houten lepel 4 holtes in de pan. Breek in elke holte een ei. zet de pan in de oven en laat 7 à 8 minuten stollen.
3 Verbrokkel er de feta over en werk af met koriander.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxEen Midden-Oosterse topper die je binnen 20 minuten op tafel zet. Lekker met gebakken flatbread.
Ingrediënten
4 eieren
150 g feta
1 rode paprika
1/2 ui ui
1 knoflook teentje
1 handje koriander (grofgehakt)
250 g tomatenblokjes (blik)
1/2 el komijnzaadjes
olijfolie
150 g feta
1 rode paprika
1/2 ui ui
1 knoflook teentje
1 handje koriander (grofgehakt)
250 g tomatenblokjes (blik)
1/2 el komijnzaadjes
olijfolie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Arabisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491573
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht