Bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter samen met de in stukjes gebroken chocolade op een laag vuur. Laat afkoelen.
2 Klop de suiker met de eieren luchtig. Meng het afgekoelde chocolade-botermengsel onder de eieren. Spatel er het amandelmeel door.
3 Giet het beslag in de met bakpapier beklede bakvorm van 20x20 cm, strooi er de gehakte noten en rozijnen over. Bak 35 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.
2 Klop de suiker met de eieren luchtig. Meng het afgekoelde chocolade-botermengsel onder de eieren. Spatel er het amandelmeel door.
3 Giet het beslag in de met bakpapier beklede bakvorm van 20x20 cm, strooi er de gehakte noten en rozijnen over. Bak 35 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.
Afbeelding
Aantal personen
5.00
Aantal stuks
16.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxDol op brownies maar eet je glutenvrij? Geen probleem! Van dit recept voor glutenvrije brownies kan ook jij smullen.
Ingrediënten
175 g fondantchocolade
150 g boter
3 eieren
125 g kokosbloesemsuiker
90 g amandelmeel
3 el noten (grofgehakt)
1 el rozijnen
150 g boter
3 eieren
125 g kokosbloesemsuiker
90 g amandelmeel
3 el noten (grofgehakt)
1 el rozijnen
Hulpmiddelen & keukengerei
bakpapier
bakvorm 20 x 20 cm
bakvorm 20 x 20 cm
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1491569
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Vegetarisch