Moskovisch

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/10/2022 - 20:07
Bereidingswijze
40 min in een voorverwarmde oven van 150 gr C
Aantal personen
12.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een recept van martien22
martien22 10-08-2017

 Voor een vorm van 26 cm. 5 eieren 200 gr suiker 1 zakje vanillesuiker of 1/2 tl vanillepoeder 1 tl zout 150 gr bloem 50 gr maïzena (of 200 gr glutenvrij meel) boter paneermeel Laat alles op kamertemperatuur komen. Doe de eieren in de beslagkom samen met de suiker, vanillepoeder en het zout. Klop zo lang tot de kleur bijna wit is geworden. Doe de bloem en maïzena in een kom en zeef dit in gedeeltes bij het beslag, waarbij telkens een deel van het meel er voorzichtig doorheen wordt gespateld. Doe het beslag in een met boter ingesmeerde en met paneermeel bestrooide springvorm. Laat gedurende ca. 40 minuten in een voorverwarmde oven bakken op 150 graden. Als hij klaar is op een, tegen het plakken, met paneermeel bestrooid rooster laten afkoelen.
Ingrediënten
5 eieren
200 suiker
150 bloem
50 gram maizena
Boter en paneermeel voor invetten en bestuiven
Hulpmiddelen & keukengerei
Dit heb ik nog niet gemaakt maar wil het graag proberen.
Leuke tips
Hier wil ik een verjaardagstaart van maken.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Russisch
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1491499
Homepage ID
2184312
Teller
0
Bron
Martien 22
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wilmia