Bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 180°C.
2 Klop het ei los met de melk. Meng met de bloem tot een glad beslag.
3 Bak de worsten rondom aan in boter. Wikkel rond elke worst 2 plakjes spek en leg ze in een ovenschaal en kruid ze met peper. Lepel er het beslag over en zet 20 minuten in de oven.
4 Breng de vleesfond aan de kook met de soja- en worcestersaus. Laat 5 minuten zachtjes inkoken.
5 Serveer de saus apart in een kommetje bij de 'toad in the hole'.
2 Klop het ei los met de melk. Meng met de bloem tot een glad beslag.
3 Bak de worsten rondom aan in boter. Wikkel rond elke worst 2 plakjes spek en leg ze in een ovenschaal en kruid ze met peper. Lepel er het beslag over en zet 20 minuten in de oven.
4 Breng de vleesfond aan de kook met de soja- en worcestersaus. Laat 5 minuten zachtjes inkoken.
5 Serveer de saus apart in een kommetje bij de 'toad in the hole'.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxRechtstreeks uit de oven; niet alleen de kinderen zijn er gek op .
Ingrediënten
6 dikke worsten worsten
12 plakjes ontbijtspek
100 g bloem
30 cl melk
1 ei
20 cl vleesfond
6 el worcestersaus
6 el sojasaus
25 g boter
peper
zout
12 plakjes ontbijtspek
100 g bloem
30 cl melk
1 ei
20 cl vleesfond
6 el worcestersaus
6 el sojasaus
25 g boter
peper
zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
1491491
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht