Bereidingswijze
Betreffende kruiden mengen. Eventueel licht vijzelen, maar niet te fijn. Mengel aanbrengen als laagje op het vlees en dit een dagje in een plastic zak laten intrekken.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kruidenmengsel/dry rub voor steak. Voldoende voor ongeveer 1,2 kg bavette, waar ik deze vaak voor gebruik.
Ingrediënten
1 eetlepel paprika poeder gerookt
½ eetlepel grof zout
½ eetlepel versgemalen zwarte peper
1 theelepel chili flakes
1 theelepel knoflookgranulaat
1 theelepel oregano
1 theelepel tijm
½ theelepel komijn
½ eetlepel grof zout
½ eetlepel versgemalen zwarte peper
1 theelepel chili flakes
1 theelepel knoflookgranulaat
1 theelepel oregano
1 theelepel tijm
½ theelepel komijn
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491479
Homepage ID
2071340
Teller
0
Bron
BBQ Helden
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht