Bereidingswijze
Schil bospeen en snijd ze doormidden.
Smelt boter in een koekenpan en bak hier de wortels om en om in aan tot ze kleuren.
Bestrooi met zout en overgiet met sinaasappelsap. Leg een deksel op de pan en laat 10 minuten zacht stoven.
Controleer de garing en breng op smaak met peper.
Smelt boter in een koekenpan en bak hier de wortels om en om in aan tot ze kleuren.
Bestrooi met zout en overgiet met sinaasappelsap. Leg een deksel op de pan en laat 10 minuten zacht stoven.
Controleer de garing en breng op smaak met peper.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
.
Ingrediƫnten
12 bospeentjes met lof
80 g boter
400 ml vers sinaasappelsap
zout en peper
80 g boter
400 ml vers sinaasappelsap
zout en peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1491445
Homepage ID
2831851
Teller
0
Bron
https://www.juliusjaspers.nl/wortels-gestoofd-in-sinaasappelsap/
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht