Bereidingswijze
Eerst ui in wok fruiten
dan 600 gram kool, 17 min in wok. Eerst 2 min hoog, dan 15 min laag. Of eerst koken en dan even in de wok.
Met Spitskool 4 min in de wok.
Gehakt rul braden dan de kool en uien toevoegen, papje ven nasi kruiden, knoflook en sambal erbij. Aardappelpuree erop en tot slot de paneermeel. Dit past in de glazen ovenschaal.
Oven op 220 graden en 20 minuten
dan 600 gram kool, 17 min in wok. Eerst 2 min hoog, dan 15 min laag. Of eerst koken en dan even in de wok.
Met Spitskool 4 min in de wok.
Gehakt rul braden dan de kool en uien toevoegen, papje ven nasi kruiden, knoflook en sambal erbij. Aardappelpuree erop en tot slot de paneermeel. Dit past in de glazen ovenschaal.
Oven op 220 graden en 20 minuten
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker en makkelijk, goed voor te bereiden
Ingrediƫnten
1 witte of spitskool (300 gr pp)
Gehakt (150 gr pp) met peper, geen zout
1 middelgrote ui
zakje nasikruiden 13 gram (40%)
2 tenen knoflook
1 (flinke) theelepel sambal
1 zakje aardappelpuree
Gehakt (150 gr pp) met peper, geen zout
1 middelgrote ui
zakje nasikruiden 13 gram (40%)
2 tenen knoflook
1 (flinke) theelepel sambal
1 zakje aardappelpuree
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491395
Homepage ID
2064974
Teller
0
Bron
inmiddels onbekend, maar aangepast aan eigen smaak
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht