Bereidingswijze
- Verdeel de groenten in een ovenschaal en schik het vlees ertussenin.
- Giet er een beetje olijfolie overheen en verdeel de in schijfjes gesneden knoflook ertussen.
- Ris de rozemarijn en de tijm en strooi het met zout en peper eroverheen
- Je kunt er eventueel nog een handje geraspte kaas overheen strooien.
- Zet de schaal 20-30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden en schep halverwege een keer alles goed door elkaar.
- Je kunt de laatste 5 minuten even de grill stand gebruiken.
- Giet er een beetje olijfolie overheen en verdeel de in schijfjes gesneden knoflook ertussen.
- Ris de rozemarijn en de tijm en strooi het met zout en peper eroverheen
- Je kunt er eventueel nog een handje geraspte kaas overheen strooien.
- Zet de schaal 20-30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden en schep halverwege een keer alles goed door elkaar.
- Je kunt de laatste 5 minuten even de grill stand gebruiken.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gourmetten met Kerstmis of oud en nieuw is eigenlijk niet zo mijn ding maar ik doe het vaak dan toch een keertje om anderen te plezieren. Moeilijkheid is dan om in te schatten wat je nodig hebt want ik ben altijd bang dat ik te weinig heb en het resultaat is dan dus ook dat ik van alles over houd.
Nog een 2e dag gourmetten dat zie ik niet zo zitten en je kunt natuurlijk alle leftovers in een wok knikkeren maar ik heb er deze Tray-bake mee gemaakt.
Voor een mooi bruin tintje kun je de laatste 5 minuten een de grill stand gebruiken.
Nog een 2e dag gourmetten dat zie ik niet zo zitten en je kunt natuurlijk alle leftovers in een wok knikkeren maar ik heb er deze Tray-bake mee gemaakt.
Voor een mooi bruin tintje kun je de laatste 5 minuten een de grill stand gebruiken.
Ingrediënten
- overgebleven gourmetvlees. Ik had worstjes en hamburgertjes, maar je kunt ook (shoarma)vlees gebruiken
- paprika, ui, champignons en aardappelschijfjes (je kunt ook variëren of aanvullen met andere groenten bv; courgette, prei, tomaatjes, wortel, oesterzwammen
- peper en zout
- rozemarijn en tijm
- knoflook
- olijfolie
- paprika, ui, champignons en aardappelschijfjes (je kunt ook variëren of aanvullen met andere groenten bv; courgette, prei, tomaatjes, wortel, oesterzwammen
- peper en zout
- rozemarijn en tijm
- knoflook
- olijfolie
Leuke tips
Lekker met (overgebleven) geroosterd stokbrood met kruidenboter erbij
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
1491365
Homepage ID
2066044
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht