Bereidingswijze
Fruit in wat olie de ui, knoflook en de garnalen. Doe er dan de drooggekookte rijst en kerrie bij. Roer alles goed om. Maak het af met zout en peper en naar behoefte meer kerrie. Serveer er de gehalveerde eieren bij.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
INDONESISCH KOOKBOEK
SELAMAT MAKAN
Uitgave: Koninklijke Marine
Samensteller: W.F.P.H. Rademakers
Bewerkte versie (lay out) van de 13de editie, 6 oktober 1999
SELAMAT MAKAN
Uitgave: Koninklijke Marine
Samensteller: W.F.P.H. Rademakers
Bewerkte versie (lay out) van de 13de editie, 6 oktober 1999
Ingrediƫnten
250 gram rijst
1 grote ui fijngesneden 100 gram gepelde garnalen 4 eieren hardgekookt
1 eetlepel olie
1 teentje knoflook fijngehakt
2 eetlepels kerrie
zout en peper
1 grote ui fijngesneden 100 gram gepelde garnalen 4 eieren hardgekookt
1 eetlepel olie
1 teentje knoflook fijngehakt
2 eetlepels kerrie
zout en peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1491339
Homepage ID
453489
Teller
0
Bron
INDONESISCH KOOKBOEK
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht