Cannelloni gevuld met zalm

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 08/03/2021 - 11:04
Bereidingswijze
-Oven voorverwarmen op 200 °C.
-Zalm (in keukenmachine) hakken.
-Uitgelekte tomatenblokjes, helft van citroensap en zout en peper naar smaak door zalm mengen.
-Cannelloni met zalmmengsel vullen.
-Helft van bouillon in overschaaltjes schenken. Cannelloni over schaaltjes verdelen. In kom ricotta losroeren met rest van visbouillon. Ricotta op smaak brengen met rest van citroensap, zout en peper.
-Ricotta op cannelloni scheppen en bestrooien met geraspte kaas. Schaaltjes in oven zetten en cannelloni in ca. 30 min. goudbruin en gaar bakken.

Afbeelding
Cannelloni gevuld met zalm
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heel rijk van smaak, deze gevulde pasta met zalm en ricotta.
Ingrediënten
500 g zalmfilet
400 g tomatenblokjes
2 el citroensap
12 cannelloni
400 ml visbouillon van tablet
250 g ricotta
50 g Grana Padano ( of Parmezan kaas)
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine
Leuke tips
Combinatietip : Lekker met zeekraal of roergebakken spinazie.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
1489349
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
ah
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester