Coleslaw voor bij de Sticky Chicken Wrap

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 06/15/2021 - 22:23
Bereidingswijze
Roer de mayonaise, citroensap, suiker, mosterd en de wijnazijn tot een gladde dressing.
Meng deze dressing door de kook, wortel en ui en klaar.
Afbeelding
Coleslaw voor bij de Sticky Chicken Wrap
Coleslaw voor bij de Sticky Chicken Wrap
Coleslaw voor bij de Sticky Chicken Wrap
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze coleslaw is echt zó gemaakt. Ik heb een zak voorgesneden spitskool gebruikt, omdat ik hier aan boord van de camper niet alle middelen, kommen en schalen ter beschkking heb en moet roeren met de riemen, die ik heb :) Zó bleek ik zefs géén kom te bezitten waar de hoeveelheid groente in kon passen . Alles door elkaar dan maar  in een grote soeppan :) roeren kon met gemak. Het staat wellicht een beetje raar, maar dat doet aan de smaak niets af. Naderhand alles in een steelpan dus......


Wrap-it-sticky-chicken-met-coleslaw
Ingrediënten
200 gram dun gesneden spitskool
½ kleine winterpeen geraspt
1 kleine rode ui gesnipperd
4 el goede mayonaise
sap van ½ citroen
1 el witte wijn azijn
1 tl suiker
2 tl zachte mosterd
Hulpmiddelen & keukengerei
Kom, rasp, snijplank en mes
Leuke tips
Ruim van te voren gemaakt , maakt de spitskool lekker zacht. Liever wat caloriearmer vervang dan een deel van de mayonaise door Griekse yoghurt of fritessaus of een light mayo
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1488537
Homepage ID
2796273
Teller
55
Bron
Smaakmenutie eigen tekst en foto's
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
Keukensloofje47