sambal goreng pindaboontje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 04/13/2021 - 16:50
Bereidingswijze
Verhit de olie in de wok of hapjespan en roerbak de boontjes ca 4 min.
voeg de sambal toe en bak 1 min mee op niet al te hoog vuur
doe het salamblaadje erbij
voeg het blik kokosmelk toe en roer goed dan 3 a4 flinke el satesaus die je met water aan moet lengen
roer goed door en laat dit op zacht voor zo n 10 min.sudderen
voeg als het geheel wat dik wordt klein beetje heet water toe
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heel smakelijk en makkelijk te maken
voor bij de rijsttafel
Ingrediƫnten
Zak diepvriesboontjes van 450 gr.
3 flinke el satesaus met stukjes noot
3 tl sambal brandal
1 daun salamblad
blik kokosmelk
3 a 4 el zonnenbloemolie
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok of hapjespan
Leuke tips
Serveer met daging smoor,hardgekookt ei .witte rijst atjar ketimoen (komkommer)
kroepoek en gebakken uitjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Indisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1487215
Homepage ID
2095608
Teller
1
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
oncookingterms