Bereidingswijze
kook de aardappelen tot ze bijna gaar zijn en laat ze afkoelen, doe hetzelfde met de eieren.
snij de appel, ui, augurk, kaas, eieren en aardappelen in kleine blokjes en doe in de schaal.
gooi de doperwtjes door een vergiet en voeg deze toe.
meng de mayonaise, cocktailsaus, peper, zout, paprikapoeder en de verse fijngesneden kruiden door elkaar en evt. aanlengen met water.
Dit alles met een lepel of spatel rustig door scheppen en een uur in de koelkast laten staan zodat het familie kan worden.
snij de appel, ui, augurk, kaas, eieren en aardappelen in kleine blokjes en doe in de schaal.
gooi de doperwtjes door een vergiet en voeg deze toe.
meng de mayonaise, cocktailsaus, peper, zout, paprikapoeder en de verse fijngesneden kruiden door elkaar en evt. aanlengen met water.
Dit alles met een lepel of spatel rustig door scheppen en een uur in de koelkast laten staan zodat het familie kan worden.
Afbeelding
Aantal personen
3.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Iets wat hier op lijkt bij mijn overburen gegeten en zij kwamen uit Azerbeidjan, maar kreeg het recept niet.
Ik ben toen zelf aan de slag gegaan met wat ik nog wist wat erin zat, en dit is mijn variant.
Het lijkt het meeste op een Russische salade, dus dan is dit een vegetarische variant.
Ik ben toen zelf aan de slag gegaan met wat ik nog wist wat erin zat, en dit is mijn variant.
Het lijkt het meeste op een Russische salade, dus dan is dit een vegetarische variant.
Ingrediƫnten
450 gram aardappelen
250 gram belegen kaas
6 hardgekookte eieren
zilveruitjes
augurk
ui
bieslook
platte peterselie
1 appel
1 potje doperwtjes
saus mayonaise, cocktailsaus, peper, zout, paprikapoeder en de verse kruiden fijn gesneden.
250 gram belegen kaas
6 hardgekookte eieren
zilveruitjes
augurk
ui
bieslook
platte peterselie
1 appel
1 potje doperwtjes
saus mayonaise, cocktailsaus, peper, zout, paprikapoeder en de verse kruiden fijn gesneden.
Hulpmiddelen & keukengerei
pan
snijplank
scherp mesje
eetlepel
grootte schaal
vergiet
snijplank
scherp mesje
eetlepel
grootte schaal
vergiet
Leuke tips
maak een waaier van een augurk strooi er wat paprikapoeder overheen en een paar puntjes ketchup.
Eet smakelijk!
Eet smakelijk!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Russisch
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1486973
Homepage ID
1959955
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Vegetarisch
Gelegenheid