Broccoli met mozzarella of feta

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/22/2021 - 10:24
Bereidingswijze
Rooster de pijnboompitten kort in een droge koekenpan. Kook de broccoli beetgaar in water met een snufje zout en laat uitlekken. Meng er de mozzarellastukjes of feta en gedroogde tomatenreepjes door, giet er een scheutje olijfolie over en bestrooi met een beetje kruidenzout en de pijnboompitten. Laat het geheel nog even goed doorwarmen op een laag pitje op het fornuis of in de oven
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Leuke varriatie met Brocolli
Ingrediƫnten
- 700 gr broccoli, in stukjes
- zout
- 4 zongedroogde tomaten in olijfolie, in fijne reepjes gesneden
- 2 kleine mozzarellakaasjes of feta, in blokjes gesneden
- een scheut olijfolie
- kruidenzout
- 4 el pijnboompitten
Leuke tips
Benje niet vegetarisch?
Lekker stukje vlees er bij kan geen kwaad.
Ik doe vaak een stukje kipfilet platslaan,
Monchou er op,
Zongedroogd tomaatje in stukjes snijden en er bovenop.
Kipfiletje dichtrollen en bakken, soms lekker in de grillpan.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1485225
Homepage ID
2501920
Teller
0
Bron
Landzicht biologisch groenten abonnement.
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
Edwin_Dielessen355