Café mexicano met chocolade en Kahlua

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 09/30/2020 - 09:05
Bereidingswijze
1 Maak 500 ml hete, sterke koffie.
2 Breek de chocolade in 4 stukken, verdeel die over 4 koffiekopjes en doe er telkens ¼ tl kaneelpoeder bij.
3 Roer de koffielikeur door de hete koffie en giet de koffie dan in de kopjes.
4 Leg op elk kopje, als u dat wenst, 1 kaneelstokje als decoratie en gebruik het om in de koffie te roeren.
Afbeelding
Café mexicano met chocolade en Kahlua
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxKoffie met een vleugje kaneel, koffielikeur en chocolade 
Ingrediënten
40 g fondantchocolade
500 ml sterke koffie
8 cl koffielikeur (Kahlua)
1 tl kaneelpoeder
4 kaneelstokjes (indien gewenst)
Leuke tips
Kahlúa is de merknaam van een alcoholische drank. Ze wordt gemaakt door de internationale fabrikant Pernod Ricard en is een koffielikeur als Tia Maria. Anders dan Tia Maria wordt Kahlúa gemaakt in White Plains, New York. In de smaak zijn hinten van rum, vanille en karamel te herkennen
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1482373
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester