Sinterklaas toast

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/04/2019 - 12:35
Bereidingswijze
1 Snij het stokbrood in schuine plakjes van ongeveer 1,5 cm dik. Verwarm de oven voor op 200°C en rooster de broodjes een drietal minuten.
2 Pel de gekookte eieren en snij ze in plakjes . Snij de tomaat in kwartjes, verwijder de zaadjes en snij elk kwartje nog eens in twee (zodat je driehoekjes krijgt). Verwijder de zaadjes van de komkommer en haal met een klein rond spuitmondje rondjes uit de komkommer.
3 Maak met bakpapier 2 kleine spuitzakjes, één voor de mayonaise en één voor de ketchup. Zo kan je met een heel fijn straaltje 'tekenen'. Vul de zakjes.
4 Leg op elk stukje stokbrood onderaan een plakje ei, bovenaan een stukje tomaat (de mijter). Maak met het spuitzakje gevuld met mayonaise een kruis op de tomaat en 2 oogjes op het ei. Duw de rondjes komkommer in de dotjes mayonaise. Maak een mondje met het spuitzakje gevuld met ketchup en een baard met het spuitzakje gevuld met mayonaise. Serveer!
Afbeelding
Sinterklaas toast
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere creatieve keuken voor de kids !, als ontbijt of tussendoortje 
Ingrediënten
1 stokbrood
2 eieren (hardgekookt)
2 tomaten
1 stukje komkommer
mayonaise
ketchup
Hulpmiddelen & keukengerei
bakpapier
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1475411
Homepage ID
1090993
Teller
4
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid