Sint-Nikolaas gebak met speculoos en clementines

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/19/2019 - 08:38
Bereidingswijze
-Meng de malse boter, de blonde kandijsuiker, het maïszetmeel, de volle melk, de eieren, de bloem, het bakpoeder en het zout.
-Doe daarbij de geplette speculoos.
-Giet het mengsel in een vorm bekleed met bakpapier.
-Laat 30 min. bakken in de oven (voorverwarmd op th. 5/6 – 160°C).
-Laat afkoelen op een rooster, versier dan met kwartjes clementine zoals op de foto.
-Bestrooi met bloemsuiker zoals op de foto.
Afbeelding
Sint-Nikolaas gebak met speculoos en clementines
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker en makkelijk te bereiden 
Ingrediënten
70 g blonde kandijsuiker
200 g geplette speculoos
bakpapier
1 mespunt zout
50 g bloem
1/2 zakje bakpoeder
3 eieren
20 g maïszetmeel
10 cl volle melk
100 g malse boter
enkele clementines
bloemsuiker
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1475111
Homepage ID
1090993
Teller
8
Bron
delhaize
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester
Gelegenheid