Bereidingswijze
1. Meng 500 gram half-om-half-gehakt met
3 eetl Ketjap. 3 eetl.Pindakaas en 2 theel.Sambal.
Draai er 16 balletjes van ter grootte van een walnoot
en bak ze zonder boter of olie in 10 minuten bruin en
gaar.
2.Neem uit de pan en laat ze in circa 1 uur afkoelen.
Meng de ketjap met de zoete Chilisaus.
Serveer de balletjes met de saus
3.Je kunt de balletjes een dag van tevoren bereiden
Bewaar afgedekt in de koelkast.
3 eetl Ketjap. 3 eetl.Pindakaas en 2 theel.Sambal.
Draai er 16 balletjes van ter grootte van een walnoot
en bak ze zonder boter of olie in 10 minuten bruin en
gaar.
2.Neem uit de pan en laat ze in circa 1 uur afkoelen.
Meng de ketjap met de zoete Chilisaus.
Serveer de balletjes met de saus
3.Je kunt de balletjes een dag van tevoren bereiden
Bewaar afgedekt in de koelkast.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zin in een lekkere picknick ?
Neem wat lekkers mee.!
Neem wat lekkers mee.!
Ingrediƫnten
=500 gram Half-Om-Half-Gehakt
=3 eetl.Ketjap. = 3 eetl pindakaas met
stukjes noot.
=2 theel.sambal oelek
=3 eetl. zoete Chilisaus.
=3 eetl.Ketjap. = 3 eetl pindakaas met
stukjes noot.
=2 theel.sambal oelek
=3 eetl. zoete Chilisaus.
Hulpmiddelen & keukengerei
+RUIME KOEKENPAN+
Leuke tips
Neem een afsluitbaar doosje mee samen met
een paar zachte puntjes, voor een lekker broodje bal
onderweg:
een paar zachte puntjes, voor een lekker broodje bal
onderweg:
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Indisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1471623
Homepage ID
1207772
Teller
155
Bron
ALLERHANDE:
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid