Bereidingswijze
1.Verhit een koekenpan zonder olie of boter en
verwarm hierin 5 bietentortilla's 15 seconden
per kant. Bestrijk met 1 potje pesto rosso (90 gram)
en 5 eetl.Roomkaas.
2.Beleg vervolgens met blaadjes van 1 bakje verse
basilicum (15 gram) geroosterde pijnboompitten en
de flinterdunne kipfilet. Rol strak op en halveer schuin.
verwarm hierin 5 bietentortilla's 15 seconden
per kant. Bestrijk met 1 potje pesto rosso (90 gram)
en 5 eetl.Roomkaas.
2.Beleg vervolgens met blaadjes van 1 bakje verse
basilicum (15 gram) geroosterde pijnboompitten en
de flinterdunne kipfilet. Rol strak op en halveer schuin.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zin in een lekkere picknic ?
Of een uitje naar het een of ander ?
Neem wat lekkers mee !
Of een uitje naar het een of ander ?
Neem wat lekkers mee !
Ingrediƫnten
=5 Bietentortilla's
=1 potje Pesto Rosso (90 gram)
=5 eetl. Roomkaas.
=1 bakje verse Basilicum (15 gram)
=40 gram geroosterde Pijnboompitten
=200 gram flinterdunne Kipfilet.
=1 potje Pesto Rosso (90 gram)
=5 eetl. Roomkaas.
=1 bakje verse Basilicum (15 gram)
=40 gram geroosterde Pijnboompitten
=200 gram flinterdunne Kipfilet.
Hulpmiddelen & keukengerei
+VERSHOUDFOLIE+
+KOEKENPAN+
+KOEKENPAN+
Leuke tips
TIP:;Pak ze strak in in vershoudfolie en
bewaar in de koelkast tot vlak voor het vertrek.
bewaar in de koelkast tot vlak voor het vertrek.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1471621
Homepage ID
1207772
Teller
9
Bron
ALLERHANDE:
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid