Bereidingswijze
Snijd 6 plakjes wit kokosbrood doormidden en besmeer met chocopasta of jam.
Snijd dunne plakjes cake in dezelfde grootte.
Bedek 3 plakjes kokosbrood met een plakje cake.
Bedek met de andere helften kokosbrood.
Rol rood fondant of marsepein dun uit en snijd er ‘boeklintjes' van.
Leg de lintjes op het kokosbrood en versier de boekjes met glazuurstift
Snijd dunne plakjes cake in dezelfde grootte.
Bedek 3 plakjes kokosbrood met een plakje cake.
Bedek met de andere helften kokosbrood.
Rol rood fondant of marsepein dun uit en snijd er ‘boeklintjes' van.
Leg de lintjes op het kokosbrood en versier de boekjes met glazuurstift
Afbeelding
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
/
Ingrediënten
6 plakjes kokosbrood
1 stuks cake
1 pakje rood fondant
1 stuks glazuurstiften
chocolade pasta of jam
1 stuks cake
1 pakje rood fondant
1 stuks glazuurstiften
chocolade pasta of jam
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1469055
Homepage ID
3885
Teller
157
Bron
Emte
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid