Bereidingswijze
- Snij (of schaaf) de spitskool zo dun mogelijk en doe deze in een kom.
- Snij de appels in blokjes(schil eraan, klokhuis eruit) en voeg deze toe aan de spitskool.
- Voeg de studentenhaver toe.
- Maak de dressing en meng deze door de salade.
- Laat de salade een paar uur in de koelkast staan zodat de smaken goed kunnen inwerken.
- Snij de appels in blokjes(schil eraan, klokhuis eruit) en voeg deze toe aan de spitskool.
- Voeg de studentenhaver toe.
- Maak de dressing en meng deze door de salade.
- Laat de salade een paar uur in de koelkast staan zodat de smaken goed kunnen inwerken.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een easy peasy recept voor op de camping, op vakantie of gewoon als je niet veel ingrediënten tot je beschikking hebt.
Bij een picknick, bij de bbq of gewoon als bijgerecht.
De walnotenolie is heel goed te vervangen door olijfolie, de appelazijn door witte wijnazijn en de studentenhaver door gemengde noten en rozijnen.
TIP: Je kunt deze salade nog heel goed uitbreiden door (witte) druiven en kleine kaasblokjes toe te voegen.
Bij een picknick, bij de bbq of gewoon als bijgerecht.
De walnotenolie is heel goed te vervangen door olijfolie, de appelazijn door witte wijnazijn en de studentenhaver door gemengde noten en rozijnen.
TIP: Je kunt deze salade nog heel goed uitbreiden door (witte) druiven en kleine kaasblokjes toe te voegen.
Ingrediënten
- ½ spitskool
- 2 appels
- zakje studentenhaver (200 gram)
Voor de dressing:
- 2 el walnotenolie
- 1 el appelazijn
- 1 el citroensap
- 1 tl honing
- 2 appels
- zakje studentenhaver (200 gram)
Voor de dressing:
- 2 el walnotenolie
- 1 el appelazijn
- 1 el citroensap
- 1 tl honing
Leuke tips
Lekker bij de picknick of bbq of gewoon als bijgerecht.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1462317
Homepage ID
2066044
Teller
3740
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Vegetarisch
Gelegenheid