Bereidingswijze
was de levers goed schoon en dep droog
meng bloem met kipkruiden en voeg de levers toe , meng goed en laat intrekken voor 5 min.
voeg vervolgens de rest toe meng en giet in je ziplock zak , laat 30 minute marineren in de koelkast
rijg 3 a 4 levertjes aan een prikker en gril ze vervolgens 3 a 4 minuten op een medium hete bbq
meng bloem met kipkruiden en voeg de levers toe , meng goed en laat intrekken voor 5 min.
voeg vervolgens de rest toe meng en giet in je ziplock zak , laat 30 minute marineren in de koelkast
rijg 3 a 4 levertjes aan een prikker en gril ze vervolgens 3 a 4 minuten op een medium hete bbq
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
ik eet ze niet vaak en nog nooit op de bbq gelegd, maar waarom niet?
kippenlever blijft natuurlijk iets voor de liefhebbers maar ik gok dat dit ook bij de " non believers " in de smaak gaat vallen.
kippenlever blijft natuurlijk iets voor de liefhebbers maar ik gok dat dit ook bij de " non believers " in de smaak gaat vallen.
Ingrediƫnten
500 gr. kippenlever
1 el bloem
1 el kipkruiden met zout
200 ml. woksaus gember/knoflook
2 tl chillivlokken
sap van een halve limoen
1 el bloem
1 el kipkruiden met zout
200 ml. woksaus gember/knoflook
2 tl chillivlokken
sap van een halve limoen
Hulpmiddelen & keukengerei
bbq
lange tapasprikkers
mengkom
ziplock zak
lange tapasprikkers
mengkom
ziplock zak
Leuke tips
je kunt ze na garing ook nog koud door een rijstsalade doen.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Fusion
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1461527
Homepage ID
2289241
Teller
234
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid