Bereidingswijze
1.Kook de pasta in zout water beetgaar.
Giet af en meng de olijfolie en bruschettakruiden
door de nog warme pasta.
2.Meng alle ingredienten behalve de rucola door de
pasta. Schep in een grote schaal en doe als de pasta
is afgekoeld de rucola erdoor.
Giet af en meng de olijfolie en bruschettakruiden
door de nog warme pasta.
2.Meng alle ingredienten behalve de rucola door de
pasta. Schep in een grote schaal en doe als de pasta
is afgekoeld de rucola erdoor.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker licht pastagerecht dat ook
koud gegeten kan worden. Ideaal om
's zomers mee te nemen voor een picknick
of naar het strand.
koud gegeten kan worden. Ideaal om
's zomers mee te nemen voor een picknick
of naar het strand.
Ingrediƫnten
=250 gram Pastastrikjes.
=3 eetl Olijfolie.
=4 eetl.Bruschettakruiden.
=150 gram gerookte Kipfilet. (in plakjes)
=8 Zongedroogde Tomaatjes in stukjes.
=2 Bosuitjes, in ringen.
=4 eetl. zwarte Olijven. (in plakjes)
=50 gram Rucola.
=3 eetl Olijfolie.
=4 eetl.Bruschettakruiden.
=150 gram gerookte Kipfilet. (in plakjes)
=8 Zongedroogde Tomaatjes in stukjes.
=2 Bosuitjes, in ringen.
=4 eetl. zwarte Olijven. (in plakjes)
=50 gram Rucola.
Hulpmiddelen & keukengerei
++KOOKPAN++
++GROTE SCHAAL++
++GROTE SCHAAL++
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1461337
Homepage ID
1207772
Teller
73
Bron
LIBELLE+
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid