***VOLKOREN BROOD MET BOERENOMELET***

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 04/25/2018 - 17:24
Bereidingswijze
1.Breek de eieren boven een ruime kom.
Voeg 2 eetl water toe en klop los. Voeg peper en
eventueel zout toe.
2.Verhit 2 koekenpannen en verdeel de boter erover.
Verdeel de soepgroenten over beide pannen en bak
4 minuten oip middelhoog vuur. Breng op smaak met
peper en eventueel zout.
3.Verspreid de groenten in beide pannen gelijhkmatig en
verdeel de losgeklopte eieren erover. Bak de omeletten
afgedekt met een deksel of aluminiumfolie 5 minuten op
laag vuur. Zorg dat de omeletten zo min mogelijk kleuren.
4.Draai de omeletten om,verdeel de kaas erover en bak afgedekt
nog 2 minuten.Verdeel ondertussen de sneetjes brood over
4 borden. Halveer de omeletten en leg op elk bord een
1/2 omelet. Snijd de bieslook in stukjes en strooi over de
omelet.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een maaltijd zonder vlees of vis !
Ingrediƫnten
=8 Eieren.
=25 gram Boter.
=350 gram Boerensoepgroenten. (zak)
=80 gram geraspte jong belegen Kaas.
=8 Sneetjes Volkorenbvloerbrood.
=10 gram Bieslook (bakje 25 gra
=Zout. en Peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
+Ruime Kom.++
++2 Koekenpannen+++
++Soepkommen+++
Leuke tips
Maak er een volwaardige broodmaaltijd van met een kop
verse groentesoep gemaakt van een AH verspakket.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1460543
Homepage ID
1207772
Teller
32
Bron
ALLERHANDE+++
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
harry_bijl
Gelegenheid