Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten door elkaar. Als het mengsel klaar is, laat het dan minimaal één nacht op een koele plaats rusten, zodat het beslag kan opstijven.
Draai er de volgende dag bolletjes van (of andere creatieve vormen). Leg de kruidnoten in de oven en bak ze (op 170 graden) in 20 à 25 minuten heerlijk krokant.
Draai er de volgende dag bolletjes van (of andere creatieve vormen). Leg de kruidnoten in de oven en bak ze (op 170 graden) in 20 à 25 minuten heerlijk krokant.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zo werden de ouderwetse kruidnoten vroeger ook gemaakt! We hebben er nu alleen een andere variant van, met havermout en onze heerlijke appel-kaneel fruitstroop.
Ingrediënten
175 gram havermeel
150 gram gesmolten (biologische) roomboter
30 gram speculaaskruiden
3 eetlepels Frutesse appel-kaneelstroop
snufje zout
7 gram bakpoeder
100 gram havermout
3 eetlepels kwark
150 gram gesmolten (biologische) roomboter
30 gram speculaaskruiden
3 eetlepels Frutesse appel-kaneelstroop
snufje zout
7 gram bakpoeder
100 gram havermout
3 eetlepels kwark
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1459861
Homepage ID
2658229
Teller
101
Bron
bron: Nicole Provoost
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid