Bereidingswijze
laat de eieren schrikken in koud water en kneus de schil alvorens ze weer in het koude water terug te doen.
hak de ansjovisfilet fijn en meng met de mayonaise, bieslook en peterselie.
Pel de eieren en leg ze direct weer in het koude water. Wanneer de eieren goed afgekoeld zijn halveer je ze en knijp licht in het eiwit om de dooier er uit te wippen.
Meng de dooiers met het het mengsel van de ansjovis/mayo/bieslook/peterselie en breng op smaak met peper en zout. Vul de eieren met het mengsel.
hak de ansjovisfilet fijn en meng met de mayonaise, bieslook en peterselie.
Pel de eieren en leg ze direct weer in het koude water. Wanneer de eieren goed afgekoeld zijn halveer je ze en knijp licht in het eiwit om de dooier er uit te wippen.
Meng de dooiers met het het mengsel van de ansjovis/mayo/bieslook/peterselie en breng op smaak met peper en zout. Vul de eieren met het mengsel.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Geinspireerd op de methode van Montignac:
Ingrediƫnten
2 hardgekookte eieren
2 ansjovisfilet
1 eetlepel mayonaise
1/2 eetlepel fijn geknipte bieslook
1/2 eetlepel fijn geknipte peterselie
peper en zout
2 ansjovisfilet
1 eetlepel mayonaise
1/2 eetlepel fijn geknipte bieslook
1/2 eetlepel fijn geknipte peterselie
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
pan, vork
Leuke tips
sprietjes bieslook of toefje peterselie er boven op. Serveer ze in of op een cup a cake bakje.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1458051
Homepage ID
1982544
Teller
134
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid